OK 18

På alle skolerne er der hængt plakater op med de foreløbige krav til OK 18 forhandlingerne.

Det er nu du kan gøre din mening gældende. Alle medlemmer af Danmarks Lærerforening har mulighed for at give deres mening til kende i forhold til om det er de rigtige krav til overenskomsten eller om der mangler nogle krav.

Alle kommentarer tages med til kredsen, hvor vi samler det til et fællesdokument vi sender ind til DLF. TR’erne skal senest melde tilbage til kredsen den 16. maj, så giv lyd inden.

I kan også se kravene her

Forhandling af OK18

De endelige forhandlinger af overenskomsten foregår fra 1.januar og skal være afsluttet inden 31.marts 2018, da den nye overenskomst har virkning fra 1.april 2018. Typisk vil der være indgået forlig i februar, hvorefter resultatet sættes til afstemning i medlemsgrupen.

Januar-februar 2018

Forhandlinger om både generelle krav i FF og om DLF's egne specielle krav

Forlig eller forlis

Marts-april 2018

Hvad kom der ud af det?

Marts-april 2018

Urafstemning – Ja eller Nej?

Ny OK træder i kraft

Følg processen på Forhandlings Fællesskabet hjemmeside